LÄS!

Hej hej, så här e det att små tomtarna totalt skrämde oss från att komma tillbaka men eftersom jag hade två saftiga delar färdigskrivna så kunde jag inte låte bli att publicera dessa,..

så jag kommer att publicera mina tänkta kap 20 och 21... och de som är ute efter lite saftiga snuskigheter bör läsa kap 21 och andra håller sig undan ^^

Puss Puss


Del (20) drömmar av sammet


Varken jag eller Noelle har den minsta lust att kliva upp då sängvärmen känns så mycket mer lockande efter den sena natt det faktiskt blivit. Dock helt utan förvarning öppnas dörren till sovrummet med ett ryck och Hennes mamma står på tröskeln.
- GOD JUL! Utbrister hon och strålar med hela ansiktet.
- God jul, hör jag Noelle mumla under täcket någonstans...
- God jul, säger jag och ler lite blygt.
- Så, så.. kliv upp nu så vi får äta lunch tillsammans! Med de orden lämnar hon oss ifred igen, men orden hänger kvar i luften så vi kom fram till att det enda rätta var väl att kliva upp.

Hand i hand går vi mot matsalen och när vi kliver in genom dörren möts mina ögon av MAT! Då menar jag verkligen mycket mat. Det var nästan med någon sorts ångest fylld känsla som jag tog för mig av maten som bara tycktes växa som berg runt omkring oss.

Helt plötsligt känner jag hur det vibrerar till i min ficka, försiktigt lirkar jag upp mobilen och hoppas på att ingen ska se vad jag gör.

Från Noelle :

Sängen om 20 min,
måste ju träna bort all mat man stoppat i sig.


NOELLE

Jag biter mig i kinderna för att inte börja skratta när jag ser hur ett litet förvånat uttryck sveper över Toms ansikte men i nästa sekund ser han ut som om ingenting hade hänt.

Men sådan tur att vi skulle få tillbringa våran julafton i sängen skulle vi ju inte ha direkt, nej nej, hur kunde vi inbilla oss någonting sådant. I stället vart det så att jag och Tom fick åka in till stan med min syster Aneko och hennes dotter, ingen Phil, för att slutföra de allra sista inköpen för kvällen. När vi äntligen är framme i den extremt stora gallerian tvingar min syster på mig och Tom lill flickan så för oss bar det av till den stora leksaks butiken på fjärde våningen.

Blicken sedan i Chiones ögon när vi väl var inne affären, jag förebrår henne inte alls. De dignande hyllorna fyllda till både höjd och bredd med nallar, dockor och alla möjliga och omöjliga leksaker man kan tänka sig, är ju ett barns största dröm.

I minst en timme stod Chione och bara förundrades över hela saligheten där inne, hon gick försiktigt omkring och strök sina små fingrar över nallars sammets kroppar och dockors vackra hår. Hack i häl gick jag och Tom, han med sin arm om mig, men vi gav henne lite utrymme då det här var hennes stund och vi tyckte att den kunde hon lika gärna få spendera i sin egen lilla värld. Lite då och då vände lillan på sitt huvud som för att kolla om vi var med. Synen som utspelades framför oss var nästan lite rörande, Chione som var en nästan exakt kopia av sin mamma, i miniatyr då, hade alla asiatiska drag och svart hår som var uppsatta i två tofsar på vardera ovan sida om huvudet.

Helt utan förvarning stannar hon framför en hylla fylld med STORA nallar, eller i detta fall var det hundar. Alla var väldigt stora, mycket större än naturligt, men det fanns såklart olika raser men Chione verkade ha fastnat för en väldigt speciell. Det var en basset hound som låg ner, han var gigantisk jämfört med henne och han hade stora sorgsna ögon. Saken var den att hon sa ingenting utan stod bara där i flera minuter och tittade på jätte hunden, strök honom över nosen och klappade honom en aning bakom öronen.

- NELLA! Tjoho! Här kommer jag! Förtrollningen runt oss tre bröts av min systers glada rop och Chione vände sig om mot sin mamma och pekade med ett litet finger mot hunden.

- Mammaa, hunden vill vara med våran jul. Hennes ögon såg nästan lika sorgsna ut som hundens när hon tittade på sin mamma.

- Lilla gumman, Aneko gick fram och lyfte upp sin dotter i famnen samtidigt som hon tittade på prislappen som satt fast i hundens öra. 100$! Vännen det är väldigt mycket pengar och jag har redan köpt jätte mycket julklappar för alldeles för mycket pengar, men jag är säker på att den hunden och alla andra hundar och dockor och leksaker kommer få den underbar julafton här i varuhuset. Tänk vad mycket dom kan leka med här. Tack för hjälpen Noe! Hon ler varmt och tacksamt mot mig.

- Tom var också här, säger jag nästan lite för surt.

- Äsch! Jag gjorde ju ingenting. Rodnar Tom.



DEL  (21) Sex är en julklapp för sig


TOM

- Kom nu lilla gumman, nu ska vi gå och handla det sist inför middagen som mormor bad oss om. Vi ses vid bilen senare då. När Aneko vänder sig om och går, Chione kikar över hennes axel och jag ser hur hon kastar en förtvivlad blick mot hunden på hyllan och hur en liten tår trillar ner för hennes vackra små kinder.

-Du älskling, jag har några ärenden jag ska utreda så vad sägs om att ses om en timme utanför Cafét? Säger jag och ler lite snett som jag nästan alltid gör för att få som jag vill.

- Sounds fair to me baby! Hon ger mig en snabb kyss på munnen innan hon går iväg mot rulltrapporna.


NOELLE


Jag tittade på klockan igen, vart var han? Jag sjönk ner på bänken bredvid mig med en tung suck. Jag ryker till när det börjar tjuta och vibrera av min tills nu så tyst telefon.

Jag: Hallå! Tom?

Tom: Ja, sorry hunnie, jag kommer nu men vi kan väl ses vid bilen?

J: Jag antar det, säger jag samtidigt som jag tar mina påsar och börjar gå.

T: jag är ledsen Noe för att jag inte dök upp.

J: Det är lugnt, ljuger jag så trovärdig som jag kan innan jag lägger på.


Så fort vi kom tillbaka hem tog jag tag i Toms hand och drog med honom till sovrummet, jag stängde dörren bakom oss och låste dörren.

- Nu du, nu ska du få se. Jag bet mig i läppen, tittade förföriskt in i hans ögon innan jag smög in mina händer under hans tröja.

- Ooo se vad babe, han blinkade flirtigt mot mig samtidigt som han förde in sina händer bakom min rygg. Han lutade sig försiktigt fram och helt plötsligt mötte hans mjuka läppar mina och jag fick för första gången den eftermiddagen känna hans underbara smak i min mun, smaken av Tom.

- vänta nu här! Säger jag med bestämt röst och lägger ett finge över hans läppar så att han inte ska kunna protestera. Det var ju jag som skulle visa dig(!) någonting. Ett finurligt flin sveper över mitt ansikte och jag ser hur Toms förväntan ökas när jag tar hans hand och leder honom mot sängen.


EN TIMME SENARE

- NOELLE!!!! Jag dööör! Stönar Tom där han ligger på min säng med vardera hand knuten till mina sängstolpar i några scarfar jag hittade i min garderob.

- Det tror jag då inte att du kommer att göra älskling säger jag med retsam röst och ringlar mitt finger över hans mage, ned mot hans kalsonger, som inte direkt döljer Toms känslor, jag gränslar hans mage bak och fram så att mitt ansikte blickar mot hans fötter. Utan att ta notis om Toms böner om nåd tar jag tag med mina händer om hans fötter, kysser min väg fram från hans stortå, och upp längs insidan av hans men hela vägen upp till ljumskarna.

- Noe! Älskling, ta mig här och nu!! Jag ber dig innan jag dör av lust! Hans blick är alldeles dimmig av kåt slag och jag ser hur det blivit en liten våt fläck på hans kalsonger.

- Sånt språk! Säger jag med spelad förnärmad ton i rösten. Jag reser mig ur sängen, ställer mig vid fotänden och låter både min BH och mina trosor falla till golvet. Förföriskt och smygande kryper jag upp över fotändan, smeker av Tom sina kalsonger och lägger mig sedan över honom. Våra läppar möts i en djup och hungrig kyss men så fort våra tungor möts känner jag hur Tom spänner sig under mig och någonting varmt och kladdigt kletar sig mot min mage.


--


Nu vill jag ha komentarer!


Kommentarer
Postat av: Anna

ok, om detta händer nu, vad händer då på julafton? Keep the good parts up!

2008-12-23 @ 01:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0